top of page

Neem Contact Op met Ons voor Persoonlijke Ondersteuning en Advies

Welkom op onze contactpagina Van Holistisch Dromen Coaching! Of je nu vragen hebt, meer informatie wilt of gewoon een praatje wilt maken, we staan klaar om je te helpen. Onze experts zijn toegewijd om je te voorzien van persoonlijke ondersteuning en advies dat aansluit bij jouw unieke behoeften. Neem gerust contact met ons op via de onderstaande opties en ontdek hoe we jou kunnen helpen.

Contact Formulier

Vul ons contactformulier in, en we nemen spoedig contact met je op

André Gerardus Zwanenburg

André Gerardus Zwanenburg, Transformatief coach bij Holistisch Dromen, brengt zijn rijke levenservaring en passie voor persoonlijke groei in zijn werk. Na jaren in de bouw als eigenaar van een kleinschalig bouwbedrijf en `projectleider te hebben gewerkt, richt hij zich nu volledig op het ondersteunen van anderen bij hun persoonlijke ontwikkeling. André's benadering is gericht op het creëren van authentieke verbindingen en het helpen van mensen om hun natuurlijke potentieel te ontdekken en te realiseren.

Sabina Zwanenburg

Sabina Zwanenburg is eigenaresse en ademcoach bij Holistisch Dromen. Ze helpt mensen hun ware essentie te vinden en balans te creëren. Sabina’s benadering is diep geworteld in haar eigen levenservaringen en holistische benaderingen. Ze heeft een passie voor het begeleiden van anderen op hun pad naar zelfliefde en een dieper begrip van hun lichaam en emoties.

Team Holistisch Dromen

Waar Holistisch Dromen hun Diensten aanbiedt

Bij Holistisch Dromen bieden we onze diensten aan op diverse locaties die aansluiten bij onze holistische visie en missie. Deze plaatsen zijn zorgvuldig geselecteerd om een serene en inspirerende omgeving te bieden die bevorderlijk is voor persoonlijke groei en welzijn.

Bij Holistisch Dromen ondersteunen we je persoonlijke groei en professionele ontwikkeling door middel van coaching, mentorschap en diverse kwalificaties.

Robert bridgeman opleiding tot transformatief coach
herleva van heleen ytsma holistisch ransformatie ademcoach opleiding
wielwerk opleidingen tot holistisch therapeut
BMind opleiding tot ademcoach buteyko
Jan Geurts cusrussen over verslavingen en psychologie
Yoga Nidra Opleiding tot facil en mentor
Human Spirit Ademopleiding
JAN BOMMEREZ JEUGDTRAUMA opleiding over trauma
the breathwork movement ademwerk com munity

kwalificering, Mentorschap en erkenningen

Wie wij zijn

Lees eerst wie wij zijn en wat we doen voordat je contact opneemt of een gratis kennismakingsgesprek inplant. 

Holistisch Dromen

Hoofdlocatie

Dobber 9

1713GK

Obdam

Koggenland

Nederland

info@holistischdromen.nl

06-30774506 Sabina

06-16129948 André Gerardus

bottom of page