top of page
  • Foto van schrijverAndré Gerardus Zwanenburg

Levensmissie: Verbinden en Groeien Samen met Gedreven Mensen

Bijgewerkt op: 9 jun.

Introductie:

Mijn levensmissie draait volledig om het concept van verbinding, een essentieel aspect dat lang een uitdaging voor me was.


Mijn manier van denken en handelen was vaak anders dan die van anderen, wat me het gevoel gaf dat ik niet volledig aansloot bij mijn omgeving.


Ondanks deze verschillen voelde ik de emoties van anderen intens aan, bijna alsof ze van mezelf waren. Deze eigenschap zorgde ervoor dat ik me al op jonge leeftijd verantwoordelijk voelde voor de mensen en situaties om me heen, zowel op school, thuis als later in mijn werk.


Mijn levensmissie was er altijd al...
Mijn levensmissie

De Beginjaren: Verantwoordelijkheid en Ondernemerschap

Deze diepe verantwoordelijkheid leidde ertoe dat ik mijn eigen bouwbedrijf begon in kleinschalig werk.


Na zestien jaar succesvol ondernemerschap, kwam er echter een moment waarop ik voelde dat het genoeg was. Ik was zoekende, een gevoel dat zich al geruime tijd aan het opbouwen was.

Werkervaring: Projectleider en Het Gemis van Verbinding

In mijn rol als projectleider bij mijn laatste werkgevers werd het duidelijk dat het verschil tussen mij en de organisaties te groot was geworden. Ik was veranderd, en de organisaties waar ik voor werkte, konden niet langer voldoen aan mijn behoefte aan echte verbinding. Het contact was oppervlakkig en puur functioneel, zonder de diepgang die ik zo waardeer. Gelukkig heb ik ook momenten gekend waarin er wél echte verbinding was, waarin samenwerking leidde tot uitstekende resultaten.

Deze ervaringen hebben me laten zien wat mogelijk is wanneer mensen echt samenwerken.

Toekomstvisie: Verbinden als Zielsmissie

Nu zie ik grotere mogelijkheden voor me. Waar ik voorheen binnen mijn bedrijf en netwerk iedereen optimaal wilde laten functioneren, zie ik nu een vergelijkbaar doel vanuit een ander perspectief en positie. Dit voelt als een zielsmissie of passie: een diep verlangen naar echte verbinding met gedreven mensen die vanuit hun eigen wijsheid spreken.

Future leaders die synergie begrijpen en waarderen.

De Kracht van Samenwerking: Synergie en Groei

Mijn missie is om mensen samen te brengen, krachten te bundelen en elkaar te versterken. Dit is wat ik wil uitdragen en delen in mijn blog. Elke dag biedt een nieuw begin, een kans om te verbinden en samen te groeien.


Future leaders in Synergie Coaching
Future leaders in Synergie Coaching

Reflectie: Wat is Jouw LevensMissie?

Hoe zou jij je eigen missie omschrijven? Wat betekent echte verbinding voor jou? Deel je gedachten en laten we samen ontdekken hoe we vanuit onze eigen wijsheid en passie kunnen bijdragen aan een verbonden en groeiende gemeenschap.


Wordt ook lid van onze Future Leaders.

  • Eigen Community

  • Online groep voor vragen en gesprekken

  • Delen van Wijsheden


Gerelateerde posts

Alles weergeven

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page