top of page
Foto van schrijverAndré Gerardus Zwanenburg

The winner takes it all: It Doesn't Matter How Slow You Go, as Long as You Keep Taking the Steps

Bijgewerkt op: 18 jul.

"It Doesn't Matter How Slow You Go, as Long as You Keep Taking the Steps"


Voor sommigen is een overwinning iets groots, zoals een eerste plaats op het podium. Voor anderen is het simpelweg door de voordeur naar buiten lopen om de weide wereld in te stappen. Deze kleine overwinningen kunnen net zo betekenisvol zijn als de grootste prestaties. "The Winner Takes It All". Ik ben groot ABBA fan, maar ik weet dat het niet zaligmakend is maar oh zo leerzaam!!!

Het avontuur is waar de focus naartoe mag gaan, de rest is bijzaak.Aanpakken en weer loslaten. geniet ervan en weer door. Alleen of samen. Met passie ben je nooit alleen. Eenzaamheid heeft niets te maken met de hoeveelheid mensen om je heen, maar de verbinding ermee.

Ik met mijn trots en samen met mijn oudste 1e plek behaald op het podium door passie wat bij je past
Ik met mijn trots en samen met mijn oudste 1e plek behaald op het podium door passie wat bij je past

Het Pad van Ontdekkingen: De Eerste Stap

Het bereiken van een podiumplaats kan een geweldige prestatie zijn, maar het kan ook een last worden, omdat je het gevoel hebt dat je nog meer moet bereiken. De eerste stap zetten, ongeacht hoe klein, is vaak het moeilijkst. Het is die eerste stap die de weg opent naar verdere groei en ontwikkeling.

Je staat niet voor eeuwig op dat podium. De weg er naartoe, beleef hem...

De Weg Bewandelen vanuit passie

Iedereen komt onderweg obstakels tegen. Het zijn deze uitdagingen en hoe we ze overwinnen die de reis waardevol maken. Denk aan iemand die moeite heeft om zijn huis te verlaten vanwege angst. Voor deze persoon kan de weg naar de voordeur, de moed vinden om de knop om te draaien en de deur zachtjes dicht te trekken, al een enorme overwinning zijn.

De obstakels worden niet besproken op het podium. Wat iemand er voor over heeft (de passie dus) is de overwinning. Persoonlijke overwinning, en niet die van een ander.

De Overwinning zonder podium

Het is belangrijk om te erkennen dat elke stap, hoe klein ook, een overwinning is zonder een podium positie. Maar toch voelt het zo. Het gevoel van euforie dat je kunt ervaren door simpelweg op het bankje voor in de tuin te gaan zitten en diep adem te halen, is net zo waardevol als het gevoel van triomf op het podium. Deze momenten van overwinning, hoe bescheiden ook, verdienen onze erkenning en vieren.

Heb je wel eens op een podium gestaan? Wat gaat er dan door je heen? De vlaggen voor jou of wat je hebt moeten doorstaan hiervoor. Beter gezegd "Wat voor avontuur heb je ervoor beleefd?" Wow die voelt lekker. Ik weet het nog dat podium, maar ik voel meer de passie samen met de mensen.

Eindgedachten vanuit dankbaarheid

Trots zijn

Ik ben oh zo trots op mijn kanjers!!

De stappen die ze maken, de stappen die ze hebben gezet, en de stappen die ze bereid zijn te willen maken hoe lastig sommige keuzes soms ook zijn.


Onthoud, het maakt niet uit hoe langzaam je gaat, zolang je maar stappen blijft zetten. Kleine of grote stappen, iedere stap telt. Elke stap vooruit, hoe klein ook, draagt bij aan je reis en brengt je dichter bij je doelen. En voor je gevoel maak je soms een stap achteruit, maak er weer twee voorwaarts. Haal eens diep adem, voel de vreugde van je vooruitgang en blijf stappen zetten.


De weg naar je doel is misschien niet altijd makkelijk, maar het is de moeite waard om elke stap te zetten en te vieren.

Bij Holistisch Dromen ondersteunen we je graag op jouw pad naar persoonlijke groei en succes. Plan een gratis kennismakingsgesprek in en ontdek hoe we samen jouw doelen kunnen bereiken.


Liefs,


Sabina & André Gerardus

Team Holistisch Dromen


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over hoe je een holistisch en evenwichtig leven kunt leiden? Neem gerust contact met ons op of plan een vrijblijvend intakegesprek om te ontdekken hoe wij jou kunnen ondersteunen op je reis naar persoonlijke groei en algeheel welzijn.

Wil je verder de diepte in?

Als je klaar bent om dieper te gaan en je persoonlijke ontwikkeling verder wilt versterken, bekijk dan onze online programma's en workshops. Wij bieden een breed scala aan trainingen en cursussen die je helpen om je vaardigheden te verdiepen en je bewustzijn te vergroten.

Word Lid van Onze Community

Onze community Nederland is een plek waar je kunt groeien, leren en delen met anderen die dezelfde interesses en doelen hebben. Word lid van onze community en profiteer van de vele mogelijkheden om te verbinden:

  • Neem deel aan lokale groepen die zich richten op specifieke onderwerpen zoals ademwerk, coaching, en Yoga Nidra.

  • Start je eigen groep binnen de community en creëer een ruimte voor gelijkgestemden om te delen en samen te groeien.

Doe Mee aan Ons Forum

Neem deel aan ons forum, waar je kunt:

  • Discussies voeren over uiteenlopende onderwerpen, waaronder ademwerk, coaching, Yoga Nidra, en meer.

  • Ervaringen delen en leren van de inzichten van anderen.

  • Vragen stellen en ondersteuning krijgen van zowel onze experts als medegebruikers.

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Blijf verbonden met onze holistische gemeenschap en ontvang onze nieuwste blogs, programma’s, evenementen en speciale aanbiedingen rechtstreeks in je inbox. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig inspirerende content die je helpt om een volledig en bewust leven te leiden.

Ontdek Onze Kennisbank

Naast onze inspirerende  blog artikelen, nodigen we je uit om onze Kennisbank te verkennen. Hier vind je diepgaande informatie, praktische tips en oefeningen over verschillende onderwerpen zoals ademwerk, transformatiecoaching, Yoga Nidra en holistische gezondheid. Deze kennisbank is een waardevolle bron voor iedereen die meer wil leren over persoonlijke groei, balans en welzijn.

Ben je benieuwd naar thema's zoals emotionele blokkades, trauma, of hoe je kunt werken aan een gezondere ademhaling? Klik dan hieronder om direct naar onze kennisbank te gaan en ontdek wat jou kan ondersteunen op jouw reis naar een bewuster en vervullend leven.

Ontdek de Kennisbank

Zo blijft jouw innerlijke reis niet alleen geïnspireerd, maar ook goed geïnformeerd!

bottom of page