top of page
_DSC3069.JPG


Wie wij zijn & wat we doen

Samen licht mogen brengen naar daar waar meer licht nodig is

In essentie zijn we aanwezig in het moment, dankbaar voor wat al aanwezig is en vol verlangen naar wat nog komen gaat. We streven naar kennis en groei, terwijl we tevreden zijn met wat we al weten. Door ons te richten op het essentiële, kunnen we meer zijn en meer bereiken door onze lichtjes te bundelen en te schijnen waar nodig is.

André Gerardus en Sabina team Holistisch Dromen

Ons verhaal

Welkom bij Holistisch Dromen! Achter ons bedrijf staan eigenaresse Sabina Zwanenburg en samen met André Gerardus Zwanenburg, gepassioneerde holistische transformatiecoaches en ademcoaches. Bij Holistisch Dromen streven we ernaar om mensen te begeleiden op hun reis naar persoonlijke groei en welzijn.

team holistisch dromen in actie outdoor coaching


Onze benadering

Onze benadering is gebaseerd op het idee van Synergie en holisme, waarbij we de mens als geheel beschouwen: lichaam, geest en ziel. We geloven in de kracht van verbinding en authenticiteit, en we moedigen onze cliënten aan om diep in zichzelf te duiken, hun innerlijke wijsheid te ontdekken en hun volledige potentieel te omarmen.

 

Wat onderscheidt ons is onze toewijding aan het creëren van een veilige en ondersteunende ruimte waarin mensen zich vrij voelen om zichzelf te zijn en hun diepste waarheden te verkennen. We combineren verschillende technieken en benaderingen, waaronder Synergie Methode, ademwerk, yoga nidra, meditatie en diepgaande coaching, om onze cliënten te helpen bij het vinden van innerlijke rust, emotionele balans en spirituele groei.

Of je nu vastzit in het leven, op zoek bent naar meer betekenis en voldoening, of gewoon een gezonde balans wilt vinden, wij zijn er om je te ondersteunen op jouw unieke reis. Bij Holistisch Dromen geloven we in de kracht van zelfontdekking en transformatie, en we kijken ernaar uit om je te helpen je dromen te verwezenlijken en een leven te leiden dat in lijn is met je diepste verlangens.

Plan een gratis kennismakingsgesprek in om te kijken of we samen een klik hebben. We kijken ernaar uit om met je samen te werken op jouw pad naar welzijn en vervulling.

Met liefde en licht,

Sabina en André Gerardus Zwanenburg

André Gerardus en Sabina Holistisch Dromen

Waarom kiezen voor Holistisch Dromen?

Waarom kiezen voor Holistisch Dromen?

Ja, waarom zou je voor ons kiezen, hoor ik je denken. Nou, dat willen wij je graag vertellen. Wij geven alle sessies samen, dus je hebt altijd 2 coaches. De basis die je bij ons zal vinden is gebaseerd op onze eigen levenservaring. Wij willen jou de tools geven die wij zo erg hebben gemist. Wij zien onszelf ook als leerling. Wij staan niet onder of boven jou, maar naast jou. Wij leren ook gewoon van jou 🌱. We vergeten nooit waar wij zelf vandaan komen en hebben het ook gewoon soms nog zwaar, en dat zijn wij als mens, niks meer en niks minder. Wij beloven geen gouden bergen, want dat kan niemand. Er is niemand die jou kan garanderen dat je van al je deuken af komt die je in je leven hebt opgelopen. Er is niemand die kan beloven jou te helen; je bent namelijk al heel. Het kan alleen zijn dat je je niet heel voelt, en wat wij willen, is samen met jou je heel laten voelen 🌟. Het enige wat wij jou kunnen beloven, is dat we aan je zijde zullen staan. Wat wij willen, is samen met jou dit pad bewandelen. Wat zwaar is, dat klopt, maar o zo mooi, en het is het allemaal waard. Tuurlijk komen er momenten dat je denkt: waarom ben ik eraan begonnen? Maar er is zoveel mooi licht aan het einde van de tunnel 🌈. 

Waarom je misschien niet voor Holistisch Dromen zou kiezen?

Uiteraard willen we je leren kennen. Maar we begrijpen ook dat niet iedereen zich zal vinden in wie wij zijn, en wat wij doen. 

Voor jou geld wel of niet:

1. Als je liever alles alleen doet en niet openstaat voor samenwerking, dan zijn wij misschien niet de juiste keuze voor jou. Wij geloven sterk in teamwork en samen groeien.

 

2. Als je bang bent om je eigen innerlijke demonen onder ogen te zien, dan kan het zijn dat onze benadering te confronterend voor je is. Wij moedigen juist zelfreflectie aan en helpen je om door moeilijke momenten heen te komen.

 

3. Als je nog niet helemaal klaar bent om diep in jezelf te duiken en echt te werken aan persoonlijke groei, dan is het misschien beter om nog even te wachten. Onze sessies vereisen toewijding en een open geest.

 

4. Als je snel opgeeft wanneer het moeilijk wordt. Wij geloven in doorzettingsvermogen en het overwinnen van obstakels.

 

5. Als je moeite hebt met directe en onverbloemde eerlijkheid, zonder omwegen of schaamte, dan kan onze aanpak misschien wat overweldigend zijn. Wij geloven in openheid en transparantie, omdat we geloven dat eerlijkheid de weg naar echte groei en genezing effent.

 

En last but not least, als je verwacht dat 

wij al je problemen zomaar kunnen oplossen, dan moeten we je teleurstellen. Wij zijn geen wonderwerkers, maar we kunnen je wel de tools aanreiken om zelf te groeien en te helen.

tevreden klanten die voor gingen bij Holistisch dromen

Testimonials

Ik heb een fantastische transformerende ademsessie onder leiding van Sabina en André mogen ervaren. Ze hebben mij goed begeleid in de stukken die los kwamen en een veilige setting gecreëerd. En ook uitgedaagd om dieper te gaan. Ik heb echt baat gehad bij deze sessie. En ga binnenkort zeker nog eens.

Vanessa K.

Een Bijzondere Reis Naar Binnen” Ik had het voorrecht om een ademsessie bij te wonen, begeleid door Sabina en André. Het was niet alleen een fysieke ervaring, maar ook een spirituele reis. Ik ben dankbaar voor hun liefdevolle begeleiding waarin ik mezelf kon zijn, zonder oordeel. Het heeft me geholpen om dieper in mezelf te duiken. Dank je wel, Sabina en André, voor deze prachtige reis.

Jesse M.

Fijne mensen en er wordt echt naar je geluisterd. Ik ben goed geholpen en ben blij dat ik heen ben gegaan

Zoë S.

bottom of page