top of page
André Gerardus Zwanenburg


André Gerardus Zwanenburg: Van Bouwstenen tot Levenslessen

Mijn naam is André Gerardus Zwanenburg, De Visionair achter Holistisch Dromen.

shoot17.jpg

Wie of wat ik ben?

Als visionair bij Holistisch Dromen, ben ik ook ademcoach en transformatiecoach, heb ik een breed scala aan rollen en titels, en dat klinkt allemaal mooi. Mooie tools, zeker!!

 

DE EEUWIGE LEERLING

Ik zie mezelf en mijn medemens als eeuwige leerlingen, voortdurend groeiend en lerend. Het is mooi om jezelf een bepaalde rol toe te kennen, maar als je dat doet zonder open te staan voor verandering en groei, blijft alles hetzelfde. Werkelijke vooruitgang komt voort uit het omarmen van nieuwe ervaringen en inzichten, terwijl we blijven leren en ons ontwikkelen.

Op papier

Transformatief coach

Ademcoach

Medemens, echtgenoot, zoon, vader, stief vader,, broer, zwager, oom maar vooral lekker van mezelf. Je vind me ook op de socials

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Mijn verhaal begint in de bouw, waar ik jarenlang als Installatiemonteur, Project leider, en uiteindelijk als eigenaar van een succesvol bouwbedrijf werkte. Deze ervaringen, hoewel verrijkend, lieten me vaak het gevoel hebben dat er iets ontbrak. 

"Ik heb mezelf laten klemzetten door de verwachtingen van anderen, wat uiteindelijk mijn eigen verwachtingen werden."

Deze realisatie leidde tot een diepgaande persoonlijke crisis en burn-out. Maar, zoals vaak het geval is, werd deze donkere periode de katalysator voor een nieuwe richting in mijn leven.


Mijn roeping

Leer André Gerardus beter kennen hierbij prettig kennis te maken


De Ontdekking van Mijn Ware Roeping

Mijn reis naar zelfontdekking en heling was niet zonder obstakels. Door mijn hooggevoeligheid en ervaringen met pesten, zowel op school als later in het leven, ontdekte ik een diepere verbinding met mijn eigen innerlijke wereld.

"Het was tijd voor Me, Myself, and I."

Deze reis van introspectie en zelfzorg leerde mij het belang van luisteren naar mijn eigen behoeften en verlangens. Het was een pad dat mij uiteindelijk leidde naar de wereld van ademwerk, somatische coaching, en transformatieve coaching.

menselijke verbindingen


Mijn Visie: Een Wereld van Verbinding en Erkenning

Ik geloof in een wereld waar we elkaar's lagen kunnen verkennen, erkennen, en waarderen. Een wereld waarin we, ondanks onze verschillen, verbinding kunnen vinden in onze gedeelde menselijkheid.

"Als iemand met een hoog sensitief perspectief, zie ik vaak dingen in mensen die verder gaan dan hun eigen woorden vertellen."

Deze visie inspireert mij elke dag en vormt de basis van mijn benadering als coach. Ik wil mensen helpen hun eigen kracht en potentieel te herkennen en te benutten, en ze begeleiden in hun eigen unieke reis van zelfontdekking.

ik in het ijsbad


Samen Sterker: Jouw Pad naar Groei

De lessen die ik heb geleerd op mijn pad zijn niet alleen voor mijzelf. Ze zijn er om gedeeld te worden, om anderen te helpen ook hun weg te vinden. Of het nu gaat om het overwinnen van persoonlijke obstakels, het vinden van innerlijke rust, of het nastreven van je dromen, ik sta klaar om je te begeleiden.

"Laten we samen deze reis aangaan, de reis naar zelfontdekking, groei en ware verbinding."

Met heel veel liefs en een warme groet,

André Gerardus Zwanenburg

Team Holistisch Dromen

In het bos
Ik heb een fantastische transformerende ademsessie onder leiding van Sabina en André mogen ervaren. Ze hebben mij goed begeleid in de stukken die los kwamen en een veilige setting gecreëerd. En ook uitgedaagd om dieper te gaan. Ik heb echt baat gehad bij deze sessie. En ga binnenkort zeker nog eens.

Vanessa K.

Een Bijzondere Reis Naar Binnen” Ik had het voorrecht om een ademsessie bij te wonen, begeleid door Sabina en André. Het was niet alleen een fysieke ervaring, maar ook een spirituele reis. Ik ben dankbaar voor hun liefdevolle begeleiding waarin ik mezelf kon zijn, zonder oordeel. Het heeft me geholpen om dieper in mezelf te duiken. Dank je wel, Sabina en André, voor deze prachtige reis.

Jesse M.

Fijne mensen en er wordt echt naar je geluisterd. Ik ben goed geholpen en ben blij dat ik heen ben gegaan

Zoë S.

bottom of page