top of page
IMG_0977.jpeg


Sabina Zwanenburg: Mijn reis in Donker en Licht 

Mijn naam is Sabina Zwanenburg, Eigenaresse en doener bij Holistisch Dromen.

  • Whatsapp
  • LinkedIn

Mijn diepste roeping is om mezelf te zijn in mijn meest authentieke vorm, en ik omarm dat volledig! Altijd op weg, altijd in beweging, strevend naar groei en alles wat het leven te bieden heeft. Ik ontdek altijd het licht, en ik koester oprecht nieuwsgierigheid naar jouw licht.


Mijn roeping

Sabina Zwanenburg presenteert zichzelf wat laat zien wat synergie en ademwerk met je doet

Hallo lieve jij die mijn verhaal gaat lezen...

Een reis van transformatie en zelfontdekkingen

Hallo lieve jij die mijn verhaal gaat lezen, jij die nu waarschijnlijk op hetzelfde punt staat als ik toen dat ik klaar was met mijn gedrag en met mij verschuilen achter mijn trauma’s, want ja, die heb ik er ook genoeg. 😔 Ik zal een klein stukje vertellen over mij: Ik was altijd al anders, voelde en wist dingen die een ander niet begreep. "Hoe weet jij dat allemaal?" werd gezegd. Ja, geen idee, ik weet het gewoon. 🤷‍♀️ Ik werd mijn hele school leven gepest omdat ik anders was. Mijn hond, Kelef, heeft mij door mijn jeugd heen geholpen; bij hem was ik veilig. 🐶 Mijn leven tot ik 23 was, was heel onveilig, waardoor relaties aangaan voor mij heel onveilig voelde, en natuurlijk is dat niet helemaal weg. Ik heb ook gewoon mijn triggers en leer ook elke dag weer nieuwe dingen. 🌱Ik voelde dat ik mijn verantwoordelijkheid moest nemen; ik kon niet maar blijven afschuiven op mijn verleden, mijn trauma’s en mijn ouders. Daar ging ik niet verder mee komen. 🛤️

Image by Lavi Perchik


Het ontwaken van bewustzijn en verantwoordelijkheid

Ik ben 1,5 jaar geleden de opleiding persoonlijke ontwikkeling aangegaan. Er werd de 1ste lesdag verteld dat je door een flinke donkere tunnel zult gaan. Nou, dat heb ik geweten. Wat een hel zeg, was dat. Ik ben door donkere stukken gegaan van mezelf en ik zag ook zeker niet altijd een mooi mens. Ook dat toegeven is zo helend. 🙏 Uiteindelijk begon ik met de opleiding sjamanistisch ademcoach🥁🪶 en ja, daar ging ik ook weer door een diep dal. Was ook misschien wel teveel, 2 opleidingen tegelijkertijd doen, maar ik ben er doorheen gekomen en ook voor jou is dat weggelegd, wat je ook hebt meegemaakt. 🌈

IMG_6078.jpeg


Het vinden van licht in duisternis

En ja, uiteindelijk kwam ik richting het einde van die tunnel en zag ik af en toe een lichtje door de donkerte schijnen, en wat was dat mooi zeg. Toen wist ik weer waarom ik dit traject begonnen was. 💫

IMG_1159.jpeg
synergie methode logo

Een boodschap van hoop en mogelijkheid

Ik wil mijn verhaal delen om jou te laten weten dat wat er ook gebeurd is, wat je ook hebt meegemaakt, er altijd hoop is. Er is altijd de mogelijkheid om te groeien, te helen en jezelf opnieuw uit te vinden. Neem je tijd, wees lief voor jezelf en weet dat je niet alleen bent. Samen kunnen we het licht vinden, zelfs in de diepste duisternis.

IMG_6077 2.jpeg


Samen Sterker: Jouw Pad naar Groei

De lessen die ik heb geleerd op mijn pad zijn niet alleen voor mijzelf. Ze zijn er om gedeeld te worden, om anderen te helpen ook hun weg te vinden. Of het nu gaat om het overwinnen van persoonlijke obstakels, het vinden van innerlijke rust, of het nastreven van je dromen, ik sta klaar om je te begeleiden.

"Laten we samen deze reis aangaan, de reis naar zelfontdekking, groei en ware verbinding."

Met heel veel liefs en een warme groet,

André Gerardus Zwanenburg

Team Holistisch Dromen

In het bos

Testimonials

Ik heb een fantastische transformerende ademsessie onder leiding van Sabina en André mogen ervaren. Ze hebben mij goed begeleid in de stukken die los kwamen en een veilige setting gecreëerd. En ook uitgedaagd om dieper te gaan. Ik heb echt baat gehad bij deze sessie. En ga binnenkort zeker nog eens.

Vanessa K.

Een Bijzondere Reis Naar Binnen” Ik had het voorrecht om een ademsessie bij te wonen, begeleid door Sabina en André. Het was niet alleen een fysieke ervaring, maar ook een spirituele reis. Ik ben dankbaar voor hun liefdevolle begeleiding waarin ik mezelf kon zijn, zonder oordeel. Het heeft me geholpen om dieper in mezelf te duiken. Dank je wel, Sabina en André, voor deze prachtige reis.

Jesse M.

Fijne mensen en er wordt echt naar je geluisterd. Ik ben goed geholpen en ben blij dat ik heen ben gegaan

Zoë S.

bottom of page